SezoNowość
Warsztaty botaniczno-kulinarne
Czas trwania: 2,5 h
Limit miejsc: 30

Koszt: 40 zł/osobę

Czy wiesz co akurat rośnie na ogrodowych grządkach? a co z tego można by zjeść?
Przyjdź na warsztaty botaniczno-kulinarne o sezonowości a przekonasz się dlaczego warto poznać rośliny i wprowadzić je do swojego jadłospisu! Kto wie, może odkryjesz smaki, których jeszcze nie znasz?


Rezerwacja warsztatów:

  1. Rezerwacji dokonuje się za pośrednictwem adresu mailowgo wycieczki@biol.uw.edu.pl. Należy ją zgłosić przynajmniej na tydzień przed datą proponowanego terminu zajęć.
  2. W ciągu 3 dni roboczych otrzymacie Państwo mailowe potwierdzenie terminu warsztatów.
  3. Następnie osoba dokonująca zapisu na warsztaty jest zobowiązana potwierdzić swoje uczestnictwo poprzez wpłatę całej kwoty za zajęcia przelewem na konto Ogrodu Botanicznego Uniwersytetu Warszawskiego nr 73 1160 2202 0000 0000 6084 9724 w terminie do 3 dni przed warsztatami oraz wysłanie potwierdzenia przelewu na adres mailowy: wycieczki@biol.uw.edu.pl
  4. Rezerwacja zajęć oznacza akceptację Regulaminu zajęć edukacyjnych w Ogrodzie Botanicznym UW i Regulaminu Porządkowego OBUW.


Opłaty:

Koszt 2,5 godzinnych warsztatów wynosi 40 zł za osobę. Limit miejsc wynosi 30 osób. Minimalna liczba osób uczestniczących w warsztatach to 12. Jeśli zgłosi się mniej liczna grupa, koszt warsztatów odpowiada kosztowi minimalnej liczby uczestników


Inne informacje:

Prosimy o przybycie na zajęcia 10 minut wcześniej w strojach odpowiednich do warunków pogodowych. Grupy, w których znajdują się osoby z niepełnosprawnościami proszone są o zgłoszenie tego faktu przy rejestracji wycieczki, abyśmy mogli odpowiednio przygotować się do potrzeb uczestników.


Szczegółowe informacje dostępne w Regulaminie zajęć edukacyjnych w Ogrodzie Botanicznym UW